Tafels en stoelen met een hedendaags design

bert plantagie design eettafel

Bert Plantagie: handgemaakte designmeubelen

Indien u op zoek bent naar een prachtig tijdloos ontwerp voor uw tafel of bijbehorende stoelen, dan loont het zeker de moeite een kijkje te nemen in de uitgebreide collectie van Bert Plantagie. De hedendaagse meubelen vallen onder de kwalitatieve noemer van Dutch Design, dat garant staat voor in Nederland ontworpen en authentiek geproduceerde designmeubelen. Elk stuk dat u bestelt wordt voor u met de hand op maat gemaakt, wat ervoor zorgt dat u steeds een uniek stuk in huis hebt.

Alle stoelen en tafels van Bert Plantagie worden afgewerkt met oog voor detail en er wordt steeds gekozen voor materialen van een hoge kwaliteit. Eigentijds én eigenwijs, zo kunnen de tafels en stoelen van Bert Plantagie het best beschreven worden.

Uitzonderlijk afgewerkte designstoelen

Bert Plantagie staat gekend om zijn voortreffelijke stoelencollectie. De moderne tafels en stoelen in hedendaags design worden vervaardigd met oog voor afwerking in een hedendaags design, zonder afbreuk te doen aan het gebruiksgemak en zitcomfort. Ontdek de collectie stoelen en fauteuils van Bert Plantagie of neem een kijkje bij de prachtige eetkamerbanken of statige barstoelen.

Dankzij het maatwerk kunnen alle geselecteerde ontwerpen aan uw hedendaags interieur worden aangepast. Vermits er steeds wordt gewerkt met natuurlijke materialen en alle stoelen handgemaakt zijn, kan de kleur of maat van het eindproduct wat afwijken van het toonzaalmodel.

Een tafel in hedendaags design voor elk hoekje in uw woning

Van salontafel tot bartafel of van eettafel tot bijzettafeltje; het assortiment van Bert Plantagie heeft een uniek designstuk voor elke plek in uw woning. De uitschuiftafels bieden extra zitruimte in een handomdraai. Dat bewijst dat de collectie tafels is ontworpen om te gebruiken en als familie van te genieten! De tafelontwerpen van Bert Plantagie tonen aan dat design ook perfect functioneel kan zijn. De ambachtelijke vervaardiging van de tafels laat u als klant toe zelf de maat en randafwerking te bepalen. Ook hier wordt steeds gewerkt met natuurlijke materialen en gaat de voorkeur uit naar maatwerk.

Bent u overtuigd van de hedendaagse stoelen en tafels in hedendaags design van Bert Plantagie? Komt u dan zeker eens een kijkje nemen in onze showroom in Rillaar.

Recommended Posts