Italiaanse opbergoplossingen aan een haalbare prijs? Kom eens langs!

italiaanse meubelkast
Opbergruimte; u kan er eigenlijk nooit genoeg van hebben. Of het nu gaat om nieuwe opbergkasten voor in de kelder of om een op maat gemaakte dressing voor uw nieuwe woning, het lijkt wel alsof we uiteindelijk altijd met een tekort aan ruimte komen te zitten. Een inbouwkast op maat is daarom een uitstekende investering, zeker wanneer deze wordt gemaakt door ervaren experts, kwalitatieve materialen en een perfecte afwerking tot in de kleinste details. Combineer dat met authentiek en stijlvol Italiaans design en er kan eigenlijk niet meer fout gaan wat betreft het uitkiezen van opbergoplossingen die perfect bij uw noden en uw interieur passen.

Italiaanse opbergoplossingen van Ponsaerts

Bij Ponsaerts zijn we gespecialiseerd in meubeldesign en maatwerk, en opbergoplossingen op maat vormen een groot deel van ons dienstenaanbod. Ons kleerkastenprogramma op basis van hoogwaardig Italiaans design is daarbij een van de blikvangers. Dit programma bestaat uit verschillende basismodellen die naar hartenlust gepersonaliseerd en afgewerkt kunnen worden. Dat begint al bij het kiezen van de deuren voor uw kast, want u hebt de mogelijkheid uit kleerkasten met draaideuren, plooideuren of schuifdeuren. De ideale keuze hangt voornamelijk af van uw wensen en de mogelijkheden van de ruimte waarin de kleerkasten moeten komen te staan.
Nu denkt u misschien dat dit allemaal wel mooi, maar ook zeer duur klinkt, zeker met al dat Italiaanse design. Begrijpelijk, maar niets is minder waar. Dankzij onze manier van werken met verschillende aanpasbare standaardelementen bieden wij namelijk maatwerk aan de prijs van standaardkasten. Daarnaast kunnen wij de hoogte, de diepte en de breedte van de kasten altijd aanpassen aan wat u nodig heeft, inclusief wanneer de kast in een hoek geplaatst dient te worden.

Finishing touches, Italian style

De laatste stappen van het ontwerpproces zijn altijd de afwerkingen en bij Ponsaerts bieden we heel wat opties voor onze Italiaanse opbergoplossingen. Zo kunnen de kasten worden uitgevoerd in verschillende lak- en houtkleuren en kan u kiezen voor elementen van glas of spiegelglas. Daarnaast steken wij boven de concurrentie uit wat betreft het aantal accessoires dat u kan laten verwerken in uw kleerkast op maat. Van inbouwladen en schoenenrekken tot ingebouwde kledingliften en verlichting, niets is te gek voor ons.
Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw eigen project? Neem gerust en vrijblijvend contact op met Ponsaerts in Rillaar om samen met onze deskundige medewerkers de mogelijkheden te bespreken!

Recommended Posts